Vores heste


Monique

Pony 27 år

Monique er en ekstremt god pony til de små ryttere. Hun er nem at styre for de urutinerede og kan gå en fin dressur med de mere rutinerede ryttere. Monique måler ca. 125 cm. På folden er hun en bestemmer-dame, og i springning nægter hun at springe noget der er større eller bredere end en cavaletti. Men hun elsker børn og er let for både hånd og ben. En skøn lille pony til alle der gerne vil lære at ride.

Mathilde

Pony 23 år

Mathilde er en stor blid pony der er rigtig god til begyndere. Hun er blid og stille, og går glad rundt med alle sine små ryttere. Hun er især god til at lære eleverne at gallopere i longe, da hun kan springe an fra skridt og gallopere i samme rolige tempo. Mathilde er også en rigtig god voltigepony.

Buckland Stardust

New Forest 12 år

Stardust er en dygtig dressur og springpony der har redet mange sløjfer hjem til vores klubstævner. Hun er en renracet new forest avlet i england. Hun er 146 cam høj. Stardust er en meget populær pony der glæder alle vores elever.

Edelgaardens Cantano

Holstener 17 år

Cantano er tidligere S-hest i spring! Han er en meget velredet energisk hest som kan alle L-øvelser i dressur. Han springer stadig op til LC/LB niveau med vores elever, og er en fantastisk lærehest.

Friis Miss Q

Welsh partbred 15 år

Miss Q er en skøn lille pony med masser af fart på. Hun blev først tilredet som 13 års, men alligevel er hun så god og nem at de små sagtens kan styre hende. Hun har tre rigtig gode gangartet og springer med stort overskud og masser af mod. Miss Q måler ca. 138 cm.

Capholi

Norsk Varmblod 12 år

Capholi er en vallak til de øvede ryttere. Han er flink, men kræver en rytter der viser ham vejen. Han kan alle sidebevægelser og de fleste LA øvelser. Capholi elsker at springe er super modig. Han kikker ikke på noget fyld og springer gerne vand mm. Capholi måler ca. 169 cm.

Bubbly Nicklas

Welsh sec. A 24 år

Skønne Nicklas er alles ynglingspony. Han er så smukmed sine flotte farver, og store gangarter. Nicklas har førhen været en top sej dressurpony, der nu nyder sit otium med at lære de helt små ryttere at ride. Han kan stadig få de fleste dressurdommere til at kikke langt efter ham til vores stævner og hiver hver gang flotte procenter hjem. Han er stille og rolig og giver en god tur til de små hver gang. Nicklas måler ca. 118 ca.

Magnus (Jephas Cobetcoe)

Dansk Varmblod 17 år

Alle skulle have en Magnus. Store venlige Magnus har lært mange børn at springe. Han var førhen springhest med starter op til 140 cm klasser. Han er verdens bedste læremester. Han bedømmer selv afstand og redder og tilgiver alle fejl. Han changerer selv når det skal gøres og holder samme rytme hele vejen rundt på en springbane. Derudover lærer han voksne begyndere at ride, og han går op til LA dressur med vores øvede ryttere. Magnus er perfekt! Han måler ca. 169 cm.

Silke

Pony 27 år

Smukke lille Silke har lært mange små børn at ride. Hun tager det hele stille og roligt, og er også rigtig god til at galoppere i longen med de helt små. Hun bliver let tyk og har ikke så godt af for meget græs om foråret. Silke måler ca. 118 cm.

Bailey

Haflinger 21 år

Fine Bailey kan det hele. Han bærer rundt på de helt små om lørdagen godmodig og sød. Og han går LC dressur til stævner med de mere øvede ryttere. Bailey er skøn at ride uden sadel, og er også med på lidt baby jump. Bailey måler ca. 146 cm.

Luis van Gaal

Hannoveraner 17 år

Store Luis er vores venlige kæmpe. Han er en tidligere springhest, og hjælper sin rytter rundt på banen. Luis har staldkramper og hanetrit, og har deraf fået kælenavnet "strit-ben". Men Luis er lige så skøn, som han er stor, og han er god til vores voksne ryttere. Han har et ekstra gear og er også sjov for for vores yngre øvede ryttere at ride på. Han kan alle øvelser og er en rigtig gutterman på en springbane. Louis måler ca. 176 cm.